Burgemeester Marc Snoeck (Sp.a) krijgt een zakdoek en een kabouter van Ieders Stem Telt bij de start van de gemeenteraad.
Volledig scherm
Burgemeester Marc Snoeck (Sp.a) krijgt een zakdoek en een kabouter van Ieders Stem Telt bij de start van de gemeenteraad. © rv

Ieders Stem Telt vraagt met actie op gemeenteraad aandacht voor sociaal beleid tegen armoede en uitsluiting

Afgevaardigden van verschillende sociale organisaties hebben de gemeenteraadsleden dinsdagavond een zakdoek overhandigd om hen eraan te herinneren dat er ook een beleid voor mensen in armoede nodig is in Halle. 

0 reacties

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Congo in Lembeek ziet opnieuw modder door de straten stromen
  Play
  Halle

  Congo in Lembeek ziet opnieuw modder door de straten stromen

  Ook in Halle zorgde de regenbuien voor wateroverlast. Voor de vierde keer op vier weken tijd zagen de bewoners van de Kasteelbrakelsesteenweg in Lembeek de modder en het water door hun straat stromen. De vorige keren stroomde het water ook huizen binnen maar deze keer namen de buren van het gehucht Congo hun voorzorgen. Ze groeven zelf enkele grachten om de modderstromen te kanaliseren maar hopen wel dat het stadsbestuur en de landbouwer snel een oplossing vinden voor het probleem.