De bank met zicht op het Christusbeeld dat Roger Vandroogenbroeck (foto rechts) zo mooi vond.
Volledig scherm
De bank met zicht op het Christusbeeld dat Roger Vandroogenbroeck (foto rechts) zo mooi vond. © rv

Huisarts die stierf aan corona krijgt eerbetoon in ‘zijn’ Lembeek: “Hij betekende niet alleen als dokter veel voor zijn dorpsgenoten”

LembeekDokter Roger Vandroogenbroeck kijkt voor altijd uit op het Christusbeeld in het Kasteelpark in zijn Lembeek. De Artsenkring Zennevallei liet een herdenkingsplaatje maken om hem te eren en dat is nu bevestigd op een bankje in het park. De huisarts overleed vorig jaar aan de gevolgen van corona nadat hij één van zijn patiënten hielp.

 1. Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiëntie maakte het verschil”
  voetbal Challenger Pro League

  Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiën­tie maakte het verschil”

  Hoewel de eindscore anders doet vermoeden was de Brusselse derby tussen RSCA Futures en RWDM door de vele kansen er ééntje om duimen en vingers te likken. Het sleutelmoment was kort na de rust. In plaats van de verdiende gelijkmaker voor de thuisploeg viel een tweede Molenbeeks doelpunt na een perfect uitgevoerde counter aan de overzijde: 0-2 en boeken toe.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.