De eerste loopbaan van de provincie Vlaams-Brabant werd ingewandeld aan het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle.
Volledig scherm
De eerste loopbaan van de provincie Vlaams-Brabant werd ingewandeld aan het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle. © Bart Kerckhoven

Hou eens een wandelvergadering op de eerste loopbaan van Vlaams-Brabant: “Overleg in dit stukje natuur is veel productiever”

HalleHet personeel van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria kan vanaf nu het hoofd even leegmaken op de loopbaan die is uitgestippeld in de Grote Weide naast het ziekenhuis. Het is de eerste loopbaan van Sport Vlaanderen in Vlaams-Brabant. “We kunnen er wandelen, lopen en zelfs een wandelvergadering is perfect mogelijk”, vertelt kinesitherapeute Anneleen Van Bulck.

  1. Colruyt Group stippelt wandelroutes uit voor werknemers in Halle want “kantoorpersoneel beweegt te weinig”

    Colruyt Group stippelt wandelrou­tes uit voor werknemers in Halle want “kantoor­per­so­neel beweegt te weinig”

    Colruyt Group heeft samen met de Halse sportdienst en Sport Vlaanderen vier wandelroutes ingericht rond de Wilgenveld-site in Halle. De 2.300 werknemers hebben dus geen excuus meer om binnen te blijven tijdens de middagpauze. “Wie op kantoor werkt, beweegt te weinig”, zegt afdelingshoofd Welzijn Isabelle Bosmans. “Maar door deze unieke samenwerking kan iedereen wanneer hij wil wandelen en genieten van de natuur.”