Het hondje Missy is met succes geopereerd aan beide kruisbanden.
Volledig scherm
Het hondje Missy is met succes geopereerd aan beide kruisbanden. © rv

Hondje Missy met succes geopereerd: “Na revalidatie zal ze opnieuw kunnen ravotten”

Het hondje Missy is met succes geopereerd aan beide kruisbanden. Dierenplezier Zennevallei organiseerde een inzameling om de operatie te kunnen betalen. Missy werd eind juni door haar baasje gedumpt bij de politie en zo ontfermde de vereniging zich uiteindelijk over het hondje. 

 1. Opnieuw oproep tot staking bij Makro
  Sint-Pieters-Leeuw

  Opnieuw oproep tot staking bij Makro

  De kans dat klanten zaterdag opnieuw voor een gesloten deur staan bij Makro in Sint-Pieters-Leeuw is erg groot. Het overleg tussen vakbonden en directie over de geplande herstructureringen bij de grootwarenhuisketen is helemaal vastgelopen. De directie zou volgens de bonden geen garanties op papier willen zetten over de reorganisatie en wil ook niet meer onderhandelen. Daarom wordt er bij ACV Puls alvast opgeroepen om op 17 oktober opnieuw te staken. De voorbije weken werd ook al gestaakt tegen de herstructureringen in Sint-Pieters-Leeuw. Ook andere vestigingen van Makro zullen wellicht gesloten zijn.
 2. Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”
  PREMIUM

  Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”

  Luca, het acht weken oude zoontje van Olivier en Tanja uit Dilbeek, is twee weken geleden besmet geraakt met het coronavirus. Hoe? Dat weten ze niet, maar het is wel een extreem uitzonderlijk geval in Vlaanderen. Beide ouders hebben ook positief getest op het virus en verwerpen dan ook alle mensen die de maatregelen overtreden. “Mijn vrouw en zoontje hebben hard afgezien”, klinkt het bij Luca’s papa. Olivier vertelt ons hoe moeilijk de afgelopen weken voor hem en zijn gezin geweest zijn.