Kris Vanderheyden in de kasteelruïne in Walhain waar hij een spetterende show gaf als 'Insider'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Vanderheyden in de kasteelruïne in Walhain waar hij een spetterende show gaf als 'Insider'. © Mozkito

Hij remixte al platen van Robin Thicke en Janet Jackson, en nu stunt techno-pionier Insider met show in geografisch middelpunt van België: “Georganiseerd op zeven dagen, maar het was wel àf”

Hij remixt platen van Robin Thicke, Janet Jackson en Blondie en scoort daarmee internationaal in prestigieuze hitlijsten. Als techno-pionier zette hij met zijn alias ‘Insider’ België mee op de kaart als centrum van de elektronische dansmuziek. Maar zaterdag amuseerde Kris Vanderheyden (49) zich in zijn achtertuin in Walhain tijdens een spetterende show op het geografisch middelpunt van België. De hele wereld kan dit weekend mee genieten op een online stream van Red Bull Electropedia. Wij zochten voor de première de artiest met Halse roots op in Walhain voor een gesprek over de stunt in zijn thuisdorp.

  1. Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervolgen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”
    PREMIUM
    Halle/Beersel

    Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervol­gen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”

    Anthony B. (24) uit Huizingen is alweer voor de Brusselse strafrechter moeten verschijnen voor verschillende incidenten. Niet alleen brak hij in in verschillende garageboxen, maar ook ging hij volledig door het lint toen de politie hem arresteerde nadat hij met een wapen had staan zwaaien bij een burenruzie. “In jullie blauwe pakje doen jullie wel fars, maar in de privésfeer slaag ik al jullie tanden uit jullie bek, indien nodig voor de ogen van jullie vrouw en kinderen”, klonk het tegen de agenten. In de rechtszaal werd B. opvallend openhartig, hij vertelde de rechter over de gevolgen van de zaak-Priscilla op zijn leven.