Colruyt Group neemt op Stroppen in Halle een nieuwe productiesite voor smeersalades in gebruik.
Volledig scherm
PREMIUM
Colruyt Group neemt op Stroppen in Halle een nieuwe productiesite voor smeersalades in gebruik. © rv/Colruyt Group

Hier worden je potjes kipsla, tonijnsla en vegan spread gevuld: Colruyt Group neemt in Halle nieuwe site Fine Food Salades in gebruik

HalleColruyt Group neemt op Stroppen in Halle een nieuwe productiesite voor smeersalades in gebruik. Bij Fine Food Salades zijn 45 mensen aan de slag en wordt wekelijks liefst 55 ton aan smeersalades geproduceerd. Die potjes met vis-, vlees- en groentensalades moeten voortaan lekkerder smaken en worden duurzamer dan ooit geproduceerd.

 1. Van een spiegelkot tot frites van een sterrenchef: deze zes frituren moet je zelf eens uittesten
  PREMIUM
  Brussel en rand

  Van een spiegelkot tot frites van een sterren­chef: deze zes frituren moet je zelf eens uittesten

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. Een ode aan onze nationale trots kan dan ook niet ontbreken. We zochten de opvallendste, lekkerste, oudste en origineelste frietkoten uit Brussel en de rand voor jullie op. Culinaire frites van Sergio Herman of een friturist die al zijn derde ‘barak’ aan het verslijten is,... lees er hier alles over.
 2. Op deze plekjes maakt Sinterklaas dit jaar z'n intrede in het Pajottenland en de Ring
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Op deze plekjes maakt Sinter­klaas dit jaar z'n intrede in het Pajotten­land en de Ring

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Vilvoorde, Halle, Meise en Tervuren al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.