Hello Stars is klaar om de Vlaamse scholen te veroveren met hun eigen liedjes.
Volledig scherm
Hello Stars is klaar om de Vlaamse scholen te veroveren met hun eigen liedjes. © RV

Hello Stars laat leerlingen zingen en dansen in de klas. “Er bestaat geen plezantere manier om iets bij te leren op school”

Schoolkinderen mogen gerust wat meer zingen en bewegen in de klas en daarom richtte Luca Lya (22) uit Halle ‘Hello Stars’ op. De muziekgroep voor en door kinderen zingt over thema’s als pesten en verkeersveiligheid en met de videoclips kunnen leerkrachten dan in de klas aan de slag gaan. “Er is geen plezantere manier om iets bij te leren en de juf of meester hoeft zichzelf niet eens in het zweet te werken”, vertelt Luca.

0 reacties

 1. Zennevallei krijgt twee vaccinatiecentra: alles wat je moet weten over de grote prikcampagne
  PREMIUM
  Zennevallei

  Zenneval­lei krijgt twee vaccinatie­cen­tra: alles wat je moet weten over de grote prikcampag­ne

  135.000 inwoners van de Zennevallei zullen de komende maanden hun coronaprik krijgen in twee vaccinatiecentra. Vanaf 15 februari kunnen de eerste mensen al een spuitje ophalen. Er kunnen tot vijfenveertigduizend mensen per week gevaccineerd worden in Halle en Beersel. Al zal het vooral afhangen van de leveringen hoe snel de vaccinaties kunnen gebeuren. Donderdag werd uitleg gegeven over hoe en waar de grote prikcampagne in onze streek georganiseerd wordt.
 2. N-VA haalt uit naar ‘amateuristische aanpak’. Groen-schepen verdedigt nieuw parkeerbeleid: “Niet Hallenaar maar gebruiker betaalt”
  PREMIUM
  Halle

  N-VA haalt uit naar ‘amateuris­ti­sche aanpak’. Groen-sche­pen verdedigt nieuw parkeerbe­leid: “Niet Hallenaar maar gebruiker betaalt”

  Oppositiepartij N-VA heeft felle kritiek op het nieuwe parkeerbeleid in Halle. Raaslid Wim Demuylder (N-VA) heeft het over een ‘amateuristische aanpak’ en ook de nieuwe Hallekaart wordt op de korrel genomen. Schepen van Mobiliteit Bram Vandenbroecke (Groen) vindt de kritiek onterecht. “De principes blijven behouden.”, zegt de schepen. “En als er problemen zijn kunnen we bijsturen.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"