Eén verdachte steelt de handtas terwijl zijn kompaan (links met donkere jas) op een afstand blijft. De broer en zus bevinden zich op dat moment rechts achter hun auto.
Volledig scherm
Eén verdachte steelt de handtas terwijl zijn kompaan (links met donkere jas) op een afstand blijft. De broer en zus bevinden zich op dat moment rechts achter hun auto. © Federale politie

Hallucinant: man steelt handtas uit auto aan Lukoil Halle terwijl eigenaar ernaast staat

HalleHet parket Halle-Vilvoorde heeft een opsporingsbericht verspreid voor twee verdachten die een hallucinante diefstal pleegden. Terwijl twee personen aan een tankstation in Halle naast hun wagen de banden van een step aan het opblazen waren stelen de dieven een handtas uit de auto. Het duo is voorlopig spoorloos.

1 reactie

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Nooit handtas sleutels gsm in uw wagen laten liggen bij het tanken uw pincode afschermen met de hand en goed om uw heen kijken hou uw gsm paraat om eventueel foto’s te nemen en best tanken op een drukke baan niet aan een afgelegen pomp
 1. Enkel dure operatie kan rusthuismascotte Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelactie”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Halle

  Enkel dure operatie kan rusthuis­mas­cot­te Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelac­tie”

  Dwergpoedel Milo, dé ster van woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw raakte plots verlamd aan de achterpootjes. Enkel een operatie en een lange revalidatie kan hem redden. Die goede zorgen kosten een paar duizenden euro’s. Een bedrag dat baasje Lenka Van Roy (23) uit Halle niet meteen heeft. Daarom is er nu een steunactie opgestart.
 1. Mondmaskerjurk gaat naar Miss Universe
  Play

  Mondmasker­jurk gaat naar Miss Universe

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"