Vandaag kan je al je fiets stallen op het Possozplein maar binnenkort komt er een nieuwe overdekte fietsenstalling in Halle aan de kant van het Possozplein.
Volledig scherm
Vandaag kan je al je fiets stallen op het Possozplein maar binnenkort komt er een nieuwe overdekte fietsenstalling in Halle aan de kant van het Possozplein. © Bart Kerckhoven

Halle investeert fors in overdekte fietsenstallingen

 1. Tatjana (22) overwint verlegenheid en werpt zich in strijd om kroontje Miss Vlaams-Brabant: “Lang getwijfeld omdat ik nooit zelfvertrouwen had. En kijk waar ik nu sta”
  Halle

  Tatjana (22) overwint verlegen­heid en werpt zich in strijd om kroontje Miss Vlaams-Bra­bant: “Lang getwijfeld omdat ik nooit zelfver­trou­wen had. En kijk waar ik nu sta”

  Tatjana Smismans doet een gooi naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant en droomt van de finale van Miss België. Dit weekend stond ze op het podium van Kermis Halle om iedereen te overtuigen. Ooit was het meisje zo verlegen dat ze zelfs de verkiezing van Mini-Prinses aan zich voorbij liet gaan. “Tijden veranderen en mensen dus ook”, lacht ze in de laatste rechte lijn naar de verkiezingsavond.
 2. Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert garage- en oprittenverkoop in Halle
  Halle

  Vrienden­kring Nieuw Rodenem organi­seert garage- en opritten­ver­koop in Halle

  De vzw Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert na twee jaar opnieuw de garage- en oprittenverkoop. Op zondag 12 september verkopen de bewoners spulletjes in de wijk Nieuw Rodenem, Rodenemhof en Heuvelpark. Concreet gaat het om volgende straten: Brouwerijstraat, Kouter, Veldstraat, Heuvelpark, Cantecleer, Vandenschrieckstraat, Ernest Duezstraat, Reinaertweg, Jubellaan, Kruiskensveld, Werenberg, Jozef Debusscherstraat, Frans Loriesstraat en Tulpenlaan. Meer info bij Jenny Lievens 0479/48.14.35 of via jenny.lievens@telenet.be.