Op de August Demaeghtlaan aan De Leerboom in Halle is er wel een flexibele zone 30 maar dat is een gewestweg.
Volledig scherm
Op de August Demaeghtlaan aan De Leerboom in Halle is er wel een flexibele zone 30 maar dat is een gewestweg. © Bart Kerckhoven

Halle geen voorstander van flexibele zone 30-borden in buurt van scholen: “Te verwarrend voor de automobilisten”

HalleHet schepencollege van Halle is niet van plan om flexibele zone 30-borden te installeren in de buurt van de scholen. Gemeenteraadslid Benjamin Swalens (N-VA) stelde dat voor op de voorbije gemeenteraad.

  1. Kapper Marc (52) beleefde de gloriejaren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”
    PREMIUM
    Halle

    Kapper Marc (52) beleefde de glorieja­ren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”

    Tien weken lang duikt VTM in de archieven van het legendarische muziekprogramma Tien Om Te Zien. De kapsels van Vlaamse artiesten én wereldsterren werden destijds door kapper Marc Dekegel (52) uit Halle in de plooi gelegd. Speciaal voor ons haalt hij herinneringen op. Van Sergio die Take That-fans te grazen nam tot Paul Severs die in de file op de snelweg een privéconcertje weggaf aan de andere automobilisten. “Tijdens dat half uurtje in de kappersstoel werd er vrijuit gepraat”, zegt Marc. “Maar dat vertrouwen moest ik eerst wel verdienen.”