Bewoners van de wijk Nederhem namen het woord tijdens de eerste interpellatiezitting voor de Halse gemeenteraad.
Volledig scherm
Bewoners van de wijk Nederhem namen het woord tijdens de eerste interpellatiezitting voor de Halse gemeenteraad. © Mozkito

Halle beleeft primeur: bewoners spreken politici rechtsreeks aan tijdens eerste interpellatiezitting

Net voor de start van de gemeenteraad vond in Halle dinsdagavond de allereerste interpellatiezitting plaats. Burgers mogen tijdens zo’n zitting het woord nemen en vragen of voorstellen doen aan de gemeenteraad.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Oud Beersel in de prijzen op Brussels Beer Challenge: “Lichtpunt in een donkere periode”
  Beersel

  Oud Beersel in de prijzen op Brussels Beer Challenge: “Lichtpunt in een donkere periode”

  Verschillende bieren van Brouwerij Oud Beersel wonnen medailles op de Brussels Beer Challenge. De lambiekbrouwerij behaalde goud met de Oude Geuze Oud Beersel, zilver met de Oude Kriek Oud Beersel en met de Oude Geuze Vandervelden 137 en ten slotte ook brons met de Schaarbeekse Oude Kriek Oud Beersel. “Het zijn uitdagende tijden” zegt Gert Christiaens van Oud Beersel. “De bierverkoop is gedeeltelijk ineengezakt door sluiting van de horeca. Dat onze bieren in de prijzen vallen is voor ons wel een lichtpunt in deze donkere periode. We doen er alles aan om de brouwerij en haar historische bieren door deze crisis te brengen. Ik hoop dat de mensen die onze bieren nog niet kennen ze nu eens gaan proeven en dat onze bestaande klanten ze zeker nog eens laten knallen met de feestdagen.” De bieren van Oud Beersel zijn beschikbaar bij in de drankenhandels, supermarkten en in de webshop en brouwerijwinkel van Oud Beersel.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona