Iedereen zal zich kunnen amuseren op de springkastelen.
Volledig scherm
Iedereen zal zich kunnen amuseren op de springkastelen. © Geert De Rycke

‘Grootste springkasteel van België’ stond dit weekend in Don Bosco

Airland heeft dit weekend halte gehouden in Halle. Het bedrijf pakt al een tijd uit met het ‘grootste springkasteel van België’. Zaterdag en zondag werd ook de grote zaal van Don Bosco in Halle omgetoverd tot één groot springkasteel.

0 reacties

 1. Seniorenvereniging kan na twee jaar nog eens feesten in ‘t Vondel
  Halle

  Senioren­ver­e­ni­ging kan na twee jaar nog eens feesten in ‘t Von­del

  Seniorenvereniging S-Plus Bond Achilles Van Acker kon na een gedwongen coronapauze van twee jaar nog eens een feest organiseren in ’t Vondel. 350 senioren uit Halle en omgeving zakten af naar het cultureel centrum. “Dat is bijna evenveel als in 2019, toen we ruim 400 senioren mochten ontvangen”, zegt voorzitter Arno Pirolo. “We zijn dan ook zeer tevreden met deze opkomst voor zanger Guy Neve en Les Folles de Gand. Met deze activiteiten willen we als vereniging blijven vechten tegen de vereenzaming van onze Halse senioren. Na twee jaar corona is dit alles behalve een makkelijke opgave, maar we zijn zeker vastberaden om door te zetten.”
 2. Insectenwerkgroep Zuidwest-Brabant lanceert project PajottenMotten: “We zetten de nachtvlinder in de schijnwerpers”
  Pajottenland

  Insecten­werk­groep Zuid­west-Bra­bant lanceert project Pajotten­Mot­ten: “We zetten de nachtvlin­der in de schijnwer­pers”

  Op zaterdagnacht 14 mei zet de insectenwerkgroep Zuidwest-Brabant een netwerk van lichtvallen op in het Pajottenland. Op die manier wil de werkgroep onze verborgen insectenwereld in het daglicht zetten. En dat mag je best letterlijk nemen, want op zondagochtend 15 mei kan iedereen de - vaak spectaculaire - vangst gaan bekijken in verschillende natuurgebieden in onze regio.