Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Pexels.com

Gloednieuwe uitleendienst GoeGerief! uit de startblokken

HalleGoeGerief! is de gloednieuwe uitleendienst van Pand en 1500cc voor kwalitatief klus-, verbouw- en tuingereedschap in samenwerking met de stad Halle, IJzerwaren R. De Smet en De Werkbank in Opwijk. Op zaterdag 9 juli organiseren ze om 14 uur een lanceringsevent in STEK.

 1. Brandweer evacueert ruitenwassers uit geblokkeerd bakje op VRT-toren
  Sint-Pieters-Leeuw

  Brandweer evacueert ruitenwas­sers uit geblok­keerd bakje op VRT-toren

  Een ploeg van de brandweerzone Vlaams-Brabant West rukte iets na 13 uur donderdagnamiddag uit naar de VRT-toren in Sint-Pieters-Leeuw. De 300 meter hoge toren is opgetrokken uit beton maar onderaan bevinden zich wel enkele grote raampartijen. Ruitenwassers waren er donderdag aan de slag om de ramen te lappen maar op twintig meter hoog blokkeerde plots hun bakje. Omdat er geen beweging meer in te krijgen was werden dan maar de hulpdiensten ingeschakeld. Het hoogteteam van de brandweer kwam ter plaatse en uiteindelijk konden beide mannen geëvacueerd worden met de ladderwagen.
 2. Gouden medaillewinnares aan start van Bikelife Duatlon. Inwoners kunnen opnieuw kampioen worden: vooruitblik naar populairste sportevenement in Halle
  PREMIUM
  Halle

  Gouden medaille­win­na­res aan start van Bikelife Duatlon. Inwoners kunnen opnieuw kampioen worden: vooruit­blik naar populair­ste sportevene­ment in Halle

  Op 15 augustus is Halle opnieuw in de ban van de Bikelife Duatlon. Het uitdagende parcours in de Sint-Rochuswijk lokt elk jaar een sterk deelnemersveld en dit keer start er ook een gouden medaillewinnares van de voorbije Wereldspelen. Al is het evenement ook een sportief hoogtepunt voor heel wat Hallenaren die recreatief sporten.
 3. Vier dagen feest in de feesttent tijdens 56ste editie ‘Feestend Beert’
  Beert

  Vier dagen feest in de feesttent tijdens 56ste editie ‘Feestend Beert’

  Het vierdaagse festival keert voor de 56ste keer terug naar het hartje van Beert. Van 26 tot 29 augustus is het feesten, feesten en nog eens feesten! De feesttent zal dit jaar opnieuw opgezet worden op de feestweide en verschillende DJ’s en artiesten zullen alles uit de kast halen om er vier dagen lang een knalfuif van te maken. Naast feesten is er nog heel wat randanimatie voorzien, zoals een mountainbike-cross, een feestrestaurant en meer.
 4. ZOMERBARTIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”
  PREMIUM
  kapelle-op-den-bos

  ZOMERBAR­TIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”

  Onze zomerbartip van de week, we stellen hem graag aan je voor: Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos. De kade langs het kanaal toveren ze in de zomerperiode om tot een gigantisch terras, mét een stukje strand waar kinderen hun energie kwijt kunnen op speeltuigen. Heb je liever wat Ibiza-vibes? Dan vind je je gading bij de hogere terrastafels onder de stretchtent. En in de heerlijke lounge gebouwd uit palletten, aan de rand van het terras, lijk je wel boven het water te zweven.