Milan, superfan van K3, op de schoot bij mama Evi, samen met zusje Lina en broertje Mauro.
Volledig scherm
PREMIUM
Milan, superfan van K3, op de schoot bij mama Evi, samen met zusje Lina en broertje Mauro. © Bart Kerckhoven

Gezin van zieke Milan (7) krijgt net voor kerst het nieuws dat geen enkele ouder wil horen: “K3 ontmoeten in het echt, we hopen zo dat onze jongen die kans nog krijgt”

Lembeek“Soms word ik wakker en denk ik dat ik droom. Je weet al een aantal jaar dat er iets aan de hand is, maar dit verwacht je niet. We moeten verder en gaan meer dan ooit samen genieten.” Evi Aerts (33) en haar man David kregen net voor de feestdagen te horen dat hun zoontje Milan (7) niet oud zal worden. Een zeldzame stofwisselingsziekte zal hem binnen enkele jaren fataal worden. “Stappen zal niet meer lukken, eten wordt onmogelijk. Maar nu we weten wat er aan de hand is, kunnen we er als gezin rekening mee houden. In alles wat we doen.” Het verhaal van een moedige mama.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. RESTOTIP. Have a Roll in Elsene: kleurrijke en huisbereide kaneelrollen
  PREMIUM

  RESTOTIP. Have a Roll in Elsene: kleurrijke en huisberei­de kaneelrol­len

  In februari opende ‘Have a Roll’ de deuren in Elsene. En dat bleek meteen een razend succes: dagelijks staan heel wat mensen geduldig in de rij voor de verse kaneelrollen. Het overtrof zelfs de verwachtingen van mede-eigenaar Dennis Van Peel (27), die twee jaar geleden de eerste vestiging opende in Antwerpen. Maar wat maakt de zoete lekkernijen zo populair? Wij gingen langs om het zelf uit te testen.
  Brussel