Het ongeval gebeurde op dit kruispunt op Nederhem in Halle.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op dit kruispunt op Nederhem in Halle. © Google Maps

Geen rijverbod nadat vrouw fietser aanrijdt op Nederhem: “Ze zag hem helemaal niet aankomen”

HalleWie een ongeval veroorzaakt waarbij zwakke weggebruikers gewond raken, krijgt haast altijd een rijverbod van de politierechter. Maar voor C.S. bleef het bij een fikse boete.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Brand in assistentiewoningen in Halle: 22 bewoners moeten tot na het weekend bij familie of op hotel verblijven

  Brand in assisten­tie­wo­nin­gen in Halle: 22 bewoners moeten tot na het weekend bij familie of op hotel verblijven

  In een technisch lokaal van de assisentiewoningen Ten Hove in de Kopheiweg in Halle is zaterdagavond rond 18.45 uur brand uitgebroken. De 22 bewoners van de flats werd geëvacueerd terwijl de massaal toegestroomde brandweerlieden het vuur snel onder controle hebben. Door de schade moeten de bewoners tot minstens maandag elders verblijven. De meeste kunnen bij familie terecht, anderen logeren op hotel.
  Halle
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Schepen An Speeckaert stapt van CD&V over naar N-VA

  Schepen An Speeckaert stapt van CD&V over naar N-VA

  Kleine aardverschuiving in Sint-Pieters-Leeuw: schepen An Speeckaert van CD&V maakte bekend dat ze overstapt naar de lokale N-VA-afdeling. “Geen gemakkelijke, maar wel een evidente keuze”, zegt Speeckaert zelf. “De Leeuws N-VA-afdeling is een hechte groep waar ik mij meteen welkom voel. Het merendeel van de inwoners zal mijn overstap wel begrijpen en mij zelfs steunen.” Ze blijft tot het einde van de legislatuur zetelen als onafhankelijke.
  Sint-Pieters-Leeuw