3D-beelden hoe het stadhuis er na de verbouwingen zal uitzien.
Volledig scherm
3D-beelden hoe het stadhuis er na de verbouwingen zal uitzien. © rv

Gedaan met zoeken naar de juiste dienst in het stadhuis: Stad Halle investeert in 2020 in één grote balie

Het stadsbestuur verbouwt het stadhuis zodat de inwoners de weg sneller vinden naar de juiste dienst. Er wordt 478.000 euro voorzien om onder andere een centrale balie te installeren.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Tachtigplussers in de Zennevallei krijgen binnenkort boostervaccin
  Zennevallei

  Tachtig­plus­sers in de Zenneval­lei krijgen binnenkort boostervac­cin

  Vanaf 1 juni krijgen alle tachtigplussers in de Zennevallei de kans om een tweede boostervaccin tegen het coronavirus te krijgen. De uitnodigingen zijn intussen onderweg en worden ten laatste op maandag 23 mei in de brievenbussen verwacht. “De ruim 5600 boostervaccinaties worden gepland tussen woensdag 1 juni en vrijdag 17 juni en verlopen uitsluitend op afspraak”, laat de stad Halle weten. “Tachtigplussers die in een woonzorgcentrum verblijven zullen via een collectief vaccinatiemoment in het woonzorgcentrum gevaccineerd worden en krijgen dus geen persoonlijke uitnodigingsbrief voor het vaccinatiecentrum.”