De bibliotheek van Halle.
Volledig scherm
De bibliotheek van Halle. © Foto Mozkito

Fietscontainers verhuren en vijver aan bib verbouwen tot halfondergrondse fietsenstalling: Halle wil meer inwoners op de fiets en werkt aan beheersplan voor stallingen

Het stadsbestuur van Halle denkt er aan om de vijver aan de bibliotheek om te bouwen tot halfondergrondse fietsenstalling en fietscontainers te verhuren aan de inwoners. Het zijn enkele mogelijkheden die onderzocht worden om meer Hallenaren op de fiets te krijgen.

0 reacties

 1. Maurice en Raymonde vieren briljanten huwelijksjubileum in Halle
  Halle

  Maurice en Raymonde vieren briljanten huwelijks­ju­bi­le­um in Halle

  Maurice Motten (88) en Raymonde Brouns (85) vierden in Halle hun briljanten huwelijksjubileum. Ze hebben sinds september vorig jaar hun intrek genomen in een serviceflat van Asteria in Halle. Zij woonden tot dan 64 jaar in Sint-Jans-Molenbeek. Maurice was jarenlang aan de slag als postbode in Etterbeek. Raymonde beredderde het huishouden en was aan de slag als vrijwilligster in het Imelda-instituut. Het koppel kreeg twee dochters, vijf kleinkinderen en sinds enkele weken zijn ze ook nog eens fiere overgrootouders.
 2. Karakter Fashion viert twintigste verjaardag met modeshows, workshops en bubbels
  Halle

  Karakter Fashion viert twintigste verjaardag met modeshows, workshops en bubbels

  Kledingzaak Karakter Fashion bestaat twintig jaar en dat zal niemand de komende dagen in de Basiliekstraat niet ontgaan. Uitbaatster Tania Boonaert en haar medewerkers trakteren dit weekend de klanten op bubbels maar er staan ook modeshows en workshops op het programma. Het verjaardagsfeest wordt zelfs erg gespreid gevierd want zowel vanaf vandaag, donderdag 23 september, tot en met zondag 26 september zijn er activiteiten gepland. En wie dan nog niet de kans kreeg om eens langs te lopen kan ook op 30 september en 14 oktober mee vieren. De winkel is in twee decennia uitgegroeid tot een vaste waarde in de Basiliekstraat in Halle met heel wat kleding van bekende merken als Nathalie Vleeschouwer, Bellerose en Des Petits Hauts in de rekken.