De bibliotheek van Halle.
Volledig scherm
De bibliotheek van Halle. © Foto Mozkito

Fietscontainers verhuren en vijver aan bib verbouwen tot halfondergrondse fietsenstalling: Halle wil meer inwoners op de fiets en werkt aan beheersplan voor stallingen

Het stadsbestuur van Halle denkt er aan om de vijver aan de bibliotheek om te bouwen tot halfondergrondse fietsenstalling en fietscontainers te verhuren aan de inwoners. Het zijn enkele mogelijkheden die onderzocht worden om meer Hallenaren op de fiets te krijgen.

0 reacties

 1. Na 85 jaar is AD Delhaize Gooik groter dan ooit tevoren dankzij gigantische make-over: “We hebben alle registers opengetrokken”
  Gooik

  Na 85 jaar is AD Delhaize Gooik groter dan ooit tevoren dankzij giganti­sche ma­ke-over: “We hebben alle registers opengetrok­ken”

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen: aan de rotonde de Drie Hamertjes in Gooik werd zowaar een complete renovatie uitgevoerd aan de Delhaize. Sinds 3 augustus konden klanten enkel nog terecht in de tijdelijke tentopstelling, met een kleinschaliger aanbod aan producten. Maar dat is nu verleden tijd, want de winkel werd helemaal omgetoverd en is groter dan ooit te voren, in alle facetten van het woord. “Alles kan nu op een efficiënte en comfortabele manier”, zegt Julien Schelck, de zelfstandige uitbater, die de fakkel doorgeeft aan zoon.
 1. Siebe Roesems kiest voor Alpecin-Deceuninck Development Team: “We kruisten elkaars pad op het juiste moment”
  Wielrennen beloften

  Siebe Roesems kiest voor Alpe­cin-Deceuninck Develop­ment Team: “We kruisten elkaars pad op het juiste moment”

  In het tweede deel van dit seizoen werd duidelijk dat Siebe Roesems niet langer bij Trinity zou blijven. Het programma van de Britse ploeg paste niet bij de Hallenaar. Het was evenwel wachten op de keuze die Roesems zou maken. Nu werden er knopen doorgehakt. Roesems zal volgend seizoen de kleuren van het Alpecin-Deceuninck Development Team verdedigen.