Begrafenis uitvaart Ludo Vandierendonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Begrafenis uitvaart Ludo Vandierendonck. © Tom Vierendeels

Familie, vrienden en kennissen nemen afscheid van hun geliefde Ludo (54): “Ik was je kwijt. En deze keer voor altijd”

Herne/HalleFamilie, vrienden en kennissen namen zaterdag afscheid van hun geliefde Ludo Vandierendonck (54). Hij verongelukte op 14 november in het Waalse Rebecq toen hij huiswaarts keerde na een gezellige namiddag met vrienden. Het werd een emotioneel moment voor de aanwezigen, want zowel zijn vrouw als twee kinderen brachten hem een laatste groet aan de hand van een pakkende tekst. “Gisterenavond heb ik nog een kampvuur gemaakt op de plaats waar wij altijd samenkwamen om onze verhalen te vertellen en tot rust te komen”, klonk het.

 1. Op huizenjacht in... Affligem: “Rust, natuur, folklore en geschiedenis: je vindt het hier allemaal”
  PREMIUM
  Affligem
  2

  Op huizen­jacht in... Affligem: “Rust, natuur, folklore en geschiede­nis: je vindt het hier allemaal”

  Vandaag trekken we voor onze huizenjacht naar Affligem waar Laurens Hemerijckx van Vastgoedkantoor Accenta ons rondleidt in Essene, Teralfene en Hekelgem. Drie deelgemeenten met elk hun eigen troeven. “Van prachtige natuur tot landelijk dorp tot levendige dorpssfeer”, klinkt het. “Waar je woningen vindt voor 220.000 euro maar ook villa’s van meer dan 520.000 euro.” Lees meer over vastgoed in Vlaams-Brabant in ons dossier.
 2. Huisarts die stierf aan corona krijgt eerbetoon in ‘zijn’ Lembeek: “Hij betekende niet alleen als dokter veel voor zijn dorpsgenoten”
  Lembeek

  Huisarts die stierf aan corona krijgt eerbetoon in ‘zijn’ Lembeek: “Hij betekende niet alleen als dokter veel voor zijn dorpsgeno­ten”

  Dokter Roger Vandroogenbroeck kijkt voor altijd uit op het Christusbeeld in het Kasteelpark in zijn Lembeek. De Artsenkring Zennevallei liet een herdenkingsplaatje maken om hem te eren en dat is nu bevestigd op een bankje in het park. De huisarts overleed vorig jaar aan de gevolgen van corona nadat hij één van zijn patiënten hielp.