Een archiefbeeld van de werf langs de Arkenvest van eind vorig jaar in Halle. Rechts de Facebookpost waarmee de leugens verspreid raakten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van de werf langs de Arkenvest van eind vorig jaar in Halle. Rechts de Facebookpost waarmee de leugens verspreid raakten. © Bart Kerckhoven/rv

Facebookgebruiker die politici in Halle onterecht beschuldigt van omkoping vervolgd door parket: “Blij dat klacht ernstig genomen wordt”

HalleEen man die leugens postte op Facebook over Halse politici wordt daarvoor vervolgd door het parket Halle-Vilvoorde. B.V. beweerde onder andere dat schepen Johan Servé (Vooruit) twee appartementen kreeg in ruil voor de goedkeuring van een bouwproject. Het verhaal werd een hardnekkige roddel die nog altijd circuleert. “Die leugens blijven ons jammer genoeg achtervolgen”, zegt schepen Servé.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).