Veel volk in het Hallerbos dit weekend nu de boshyacinten aan het bloeien zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel volk in het Hallerbos dit weekend nu de boshyacinten aan het bloeien zijn. © Photo News

Extra maatregelen en oproep burgemeester na crisisoverleg over drukte Hallerbos: “Kom tijdens de week naar de boshyacinten kijken”

Halle“Als je van de boshyacinten wil komen genieten, doe dat dan gedurende de week.” Met deze duidelijke boodschap aan de Hallenaren komt burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) na een crisisoverleg, dat werd georganiseerd nadat het Hallerbos dit weekend overrompeld werd door dagjestoeristen. Ze lieten zich niet tegenhouden door de maatregelen die speciaal werden genomen om deze uitstap minder aanlokkelijk te maken. Om een herhaling te vermijden, werden ook nog enkele extra maatregelen genomen. 

 1. Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy) pakt zijn eerste pint in Bellingen: “Uitbaters zijn de beste vrienden geworden”
  Bellingen

  Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy) pakt zijn eerste pint in Bellingen: “Uitbaters zijn de beste vrienden geworden”

  Jeroen Camerlynck, frontman van metalband Fleddy Melculy, hoeft niet lang na te denken waar hij zijn eerste pint gaat pakken nu de terrassen van de cafés open mogen. “Ze mogen me zeker verwachten in De Bascule op de Hondzochtstraat in Bellingen”, zegt Jeroen. “Het is niet ver van mijn deur en dus hoef ik niet eens de wagen te nemen om op café te gaan. Dat is al eens handig als je een paar pinten drinkt. Ik heb De Bascule ontdekt toen we naar Bellingen verhuisden en intussen zijn cafébaas Jef en zijn vrouw Marije onze beste vrienden geworden. Het plezante aan het café is dat er veel plaats is. Er is het café op zich, maar er is ook een schuur en een groot terras naast het café en dan is er nog eens een leuke tuin. Het maakt niet uit waar ik daar zit, het is er overal gezellig.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”