Voorzitster Anke Van Rossem en bestuurslid Philip Demanet van de Verenigde Handelaars van Halle met schepen van Lokale Economie Johan Servé (Vooruit) aan de I Love Halle-pop upwinkel in de Basiliekstraat.
Volledig scherm
Voorzitster Anke Van Rossem en bestuurslid Philip Demanet van de Verenigde Handelaars van Halle met schepen van Lokale Economie Johan Servé (Vooruit) aan de I Love Halle-pop upwinkel in de Basiliekstraat. © Bart Kerckhoven

Eindelijk opnieuw zomers koopjes jagen in Halle tijdens Braderie: “Gratis parking is geschenk voor handelaars en klanten”

HalleVorig jaar werd de Braderie in Halle op het laatste moment afgelast door corona, maar volgende week is het eindelijk zo ver. Dan kunnen we opnieuw zomerkoopjes jagen in het centrum. De handelaars werkten een coronaveilig programma uit. De stad Halle trakteert klanten dan weer op gratis parking.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.