Anthony B. tijdens de reconstructie van het dossier rond de dood van Priscilla Sergeant.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony B. tijdens de reconstructie van het dossier rond de dood van Priscilla Sergeant. © Belga

Eerst Priscilla (14) doodgepest, daarna van rechtszaak naar rechtszaak: Anthony B. op 21 oktober opnieuw voor rechter

Anthony B. (24), de jongeman die 8 jaar geleden betrokken was bij de dood van Priscilla Sergeant (14) heeft voor een - zelfs voor hem - unicum gezorgd. Nadat hij maandag moest verschijnen in een dossier rond slagen en verwondingen werd hij vandaag al opnieuw verwacht in het Brusselse justitiepaleis voor enkele inbraken en een uit de hand gelopen burenruzie. Het dossier werd echter uitgesteld naar 21 oktober. 

 1. Halle organiseert noodopvang in De Varkenssnuit tijdens verlengde herfstvakantie
  Halle

  Halle organi­seert noodopvang in De Varkens­snuit tijdens verlengde herfstva­kan­tie

  De stad Halle organiseert noodopvang voor kinderen op 9 en 10 november. Ouders die hun kinderen niet zelf kunnen opvangen omdat ze bijvoorbeeld in de zorg werken of geen enkele andere oplossing hebben kunnen er terecht. Momenteel kan er nog ingeschreven worden voor de opvang die zal plaats vinden in Buitenschoolse kinderopvang De Varkenssnuit. Kinderen van het lager onderwijs die in Halle wonen of er school lopen kunnen er terecht. Het stadsbestuur benadrukt wel dat het om noodopvang gaat en vraagt daarom dat alleen ouders er gebruik van maken die geen enkele andere oplossing hebben of die bijvoorbeeld in de zorg werken.
 2. De coronacijfers in Halle van dinsdag 20 oktober

  De coronacij­fers in Halle van dinsdag 20 oktober

  In Halle zijn er op één dag 33 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 333 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Halle komt dat getal nu op 829 te liggen. Halle heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump