Straten in de buurt van het bos staan bomvol geparkeerd.
Volledig scherm
Straten in de buurt van het bos staan bomvol geparkeerd. © Amber Gys

Duizenden bezoekers in Hallerbos ondanks maatregelen om toeristen weg te houden

HalleDe paarse-blauwe pracht van het Hallerbos in Halle heeft zondag duizenden mensen gelokt. De straten in de omgeving staan bomvol met geparkeerde auto’s. Nochtans is er dit jaar geen Hyacintenfestival, en waren er door de coronapandemie maatregelen genomen om toeristen zo veel mogelijk weg te houden.

59 reacties

 • smet Mike

  1 maand geleden
  Ge moogt al niet meer gaan wandelen ook ´eerst was het blijft in je kot ´dan zo veel mogelijk buiten doen ´als ze er mee willen rammelen zal ik ze op een talloorke leggen
 • Monique Peeters

  1 maand geleden
  Ik ben die coronawandelaars beu, ze laten ook nog eens een hoop afval achter.
 • Ivon Merc

  1 maand geleden
  Een parkeerverbod zou een goeie maatregel geweest zijn
 • Werner Wynakker

  1 maand geleden
  Hallerbos is ondertussen al lang de moeite niet meer om te bezoeken, heb er aan gedacht dit jaar eens te gaan maar er zijn eigenlijk veel mooiere locaties om te wandelen en foto's te nemen.
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  De mensen hebben het gehad met de maatregelen, goed dat ze er hun gat aan vegen :-D Maar ik heb ook zelf bomen en bloemetjes geplant in mijn tuin, zou dat voor hen ook geen goed idee zijn ?
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek