Archieffoto van een controle aan het station van Halle.
Volledig scherm
Archieffoto van een controle aan het station van Halle. © Mozkito

Drie personen met drugs op zak betrapt aan station van Halle

De lokale politie heeft opnieuw een grote controle gehouden bij de pendelaars van het Halse station. Daarbij werden mensen betrapt op het bezit van verdovende middelen. Aan andere stations op het grondgebied werd er extra gepatrouilleerd.

 1. Geert De Poorter gunt ons unieke blik achter de schermen van restauratie Villa Servais: “Zelfs dakgoten worden exacte replica’s van de eerste exemplaren”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Geert De Poorter gunt ons unieke blik achter de schermen van restaura­tie Villa Servais: “Zelfs dakgoten worden exacte replica’s van de eerste exemplaren”

  De Villa Servais in Halle schittert binnen enkele jaren opnieuw zoals 170 jaar geleden. Geert De Poorter nam ons vorige week mee voor een exclusieve blik achter de schermen van de restauratie van ‘het mooiste monument van Halle’. De werken aan de riante woonst van cellist Adrien François Servais startten uiteindelijk na 3,5 jaar voorbereiding. “We blijven trouw aan het origineel”, vertelt Geert. “Zelfs de goten worden waarheidsgetrouwe replica’s dankzij foto’s uit 1907.” Geniet mee van een rondleiding die begon met een prachtig uitzicht over het centrum.