Bij Chinees restaurant Zhu Yu werd met een zware steen het raam aan de voorzijde ingegooid.
Volledig scherm
Bij Chinees restaurant Zhu Yu werd met een zware steen het raam aan de voorzijde ingegooid. © Tom Vierendeels

Dieven gooien raam bakkerij én Chinees restaurant aan diggelen

HalleDe lokale politiezone Zennevallei heeft zaterdagnacht twee inbrekers kunnen arresteren die op brutale wijze twee handelszaken in Halle hadden geviseerd. Telkens gooiden ze met een zeer zwaar voorwerp een raam in. Op beide plaatsen werden ze betrapt waardoor de agenten over een goede beschrijving beschikten.

0 reacties

 1. BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwinkel: “Totaalbeleving voor jonge en oudere muziekliefhebbers”
  PREMIUM
  Halle

  BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwin­kel: “Totaalbe­le­ving voor jonge en oudere muzieklief­heb­bers”

  Vinylliefhebbers halen hun hart op in een nieuwe platenwinkel in Halle. My Generation is een conceptstore geworden waar je behalve heel veel muziek ook kleding vindt en een koffietje drinkt met een stukje cake. Uitbater Steven De Cort (54) keert dertig jaar nadat hij het legendarische Doctor Vinyl opende terug naar zijn grootste passie. En wij mochten al eens binnenkijken voor het grote openingsweekend.
 2. Yvon en Louisa vierden diamanten huwelijksfeest in De Maretak
  Halle

  Yvon en Louisa vierden diamanten huwelijks­feest in De Maretak

  Yvon Colin (87) en Louisa Van Der Borcht (84) vierden deze maand hun diamanten huwelijksfeest in woonzorgcentrum De Maretak. Yvon is afkomstig uit de buurt van Bergen en Louisa komt uit Ternat. Zij stopte met werken na de geboorte van hun tweede kind terwijl Yvon tijdens zijn beroepscarrière aan de slag was in een technische functie voor de onderhoud van toestellen. Beiden zijn grote jazzliefhebbers en luisteren nog dagelijks muziek. Hun favoriete artiest is dan ook Duke Edington. De familie breidde doorheen de jaren uit met drie kinderen en drie kleinkinderen. Het team van de Maretak zorgde voor een leuk feestje en trakteerde het koppel samen met de andere bewoners op een drankje en gebak. Burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) kwam ook op bezoek om het koppel samen met de kinderen te feliciteren.
 1. Dronebeelden tonen afgesloten Brusselse Ring nadat tankwagen met giftige stof kantelde - Weg weer volledig vrij
  Play
  BEERSEL
  55

  Dronebeel­den tonen afgesloten Brusselse Ring nadat tankwagen met giftige stof kantelde - Weg weer volledig vrij

  Een vrachtwagen geladen met de benzoylchloride, een uiterst gevaarlijke chemische stof, is dinsdagnamiddag van de Brusselse ring in Lot gegaan. Het gevaarte kwam in de berm achter een bomenrij terecht waarna de tank begon te lekken. Zowel de binnen- als buitenring waren urenlang volledig afgesloten, terwijl de parkeerterreinen in Ruisbroek en het hotel ontruimd werden. Ook een tiental gezinnen uit de buurt werden geëvacueerd. Er vielen geen gewonden. Omstreeks 21.30 uur pas was de weg weer volledig vrijgemaakt.