Halle Schaatst is sinds woensdagmiddag opnieuw toegankelijk voor iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Halle Schaatst is sinds woensdagmiddag opnieuw toegankelijk voor iedereen. © Mozkito

De keuze van onze redactie: deze vijf events mag u dit weekend niet missen! We lijsten vijf gevarieerde tips voor u op van BK Kerstboomwerpen tot schaatsen of een museumbezoek

Nog geen plannen dit weekend? Onze redactie zocht vijf leuke activiteiten uit voor u. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch? Zowel voor de actieve mensen onder ons die een kerstboom het liefst zo ver mogelijk wegslingeren tot het bezoeken van een museum dat volledig in het teken van camouflage staat. Het is eens wat anders. Heb je het komende weekend eerder zin in een feestje? Dan is ook dat uiteraard een optie.

  1. Daar is ze! Zara (19) is jongste vrouw die ooit solo de wereld rond vloog
    Play
    Wevelgem / Sint-Genesius-Rode

    LIVE. Zara Rutherford (19) is geland in Kortrijk en is daarmee de jongste vrouw ooit die solo de wereld rond vloog

    Met een brede glimlach en onder massale persbelangstelling en applaus is de Belgisch-Britse pilote Zara Rutherford (19) vanmiddag geland op de luchthaven Kortrijk-Wevelgem. Na een wereldreis van vijf maanden waarbij ze over 52 landen vloog is ze de jongste vrouw die ooit alleen de wereld rond vloog. Haar voorgangster deed het op haar dertigste. Daarmee verbreekt ze het record meteen met iets meer dan 10 jaar.