De Gebeure tijdens de Krottenmaandagstoet.
Volledig scherm
De Gebeure tijdens de Krottenmaandagstoet. © Tom Vierendeels

De Gebeure vieren 44ste jubileum door carnaval Halle voor vijfde jaar op rij te winnen

HalleDe Gebeure hebben voor het vijfde jaar op rij carnaval Halle gewonnen. Geen beter cadeau om hun 44ste jubileum te vieren. Al gaat het dit jaar vooral om de eer, want elke groep ontvangt van de organisatie hetzelfde prijzengeld. Een afspraak die de groepen onderling overeen waren gekomen.

1 reactie

 • Pascal Leuyckx

  1 jaar geleden
  Amai zeg chique gedaan ,proficiat
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. NOG 5 DAGEN... De Gebeure breken record met char van 72 meter: “Iedereen weet dat we altijd è specialleke willen doen”
  PREMIUM
  Halle

  NOG 5 DAGEN... De Gebeure breken record met char van 72 meter: “Iedereen weet dat we altijd è specialle­ke willen doen”

  Tonnen piepschuim, honderden liters verf en uren snijwerk later is carnavalgroep De Gebeure er bijna klaar voor om opnieuw hun carnaval Halle te kunnen vieren. Met de nadruk op bijna, want er is nog heel wat werk. De komende dagen zal het bloed, zweet en tranen kosten maar na twee afgelaste edities kunnen ze eindelijk hun 44ste verjaardag vieren. “Het wordt de langste char die Halle ooit in z’n geschiedenis gezien heeft”, vertelt Danny Sluys wanneer hij ons een rondleiding geeft in de hangar.
 1. Van een literair festival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van een literair festival in Brussel tot een dartstoer­nooi in Schepdaal: vijf tips voor een geslaagd weekend in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het weekend staat weer voor de deur, en er valt weer heel wat te beleven in de buurt. Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 maart? Wij bezorgen je maar al te graag wat inspiratie. Van een internationaal vermaard literatuurfestival in Brussel tot een dartstoernooi in Schepdaal, check hier onze tips voor een gevuld weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland.
  Brussel