Korpschef Mark Crispel van de politiezone Zennevallei.
Volledig scherm
PREMIUM
Korpschef Mark Crispel van de politiezone Zennevallei. © Amber Gys

Criminaliteit in Zennevallei daalt, maar er is wel een verschuiving merkbaar: “Online zijn mensen soms nog erg naïef”

Halle/Beersel/Sint-Pieters-LeeuwCorona heeft onze hele samenleving overhoop gehaald en dat is ook merkbaar bij de criminaliteit. Er werd al voor gewaarschuwd: we moesten in ons kot blijven en dus kon de klassieke crimineel zijn slag niet meer slaan. Het actieterrein werd verlegd naar de cyberwereld. 

1 reactie

 • Marhilde Booten

  2 maanden geleden
  Volgens jaarverslag dalen de cijfers niet ?
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 1. Van dorpsfeesten en mountainbiketochten tot kermis: vijf tips voor het Pajottenland, Zennevallei, Vlaamse Rand en Brussel
  PREMIUM
  Regio

  Van dorpsfees­ten en mountainbi­ke­t­och­ten tot kermis: vijf tips voor het Pajotten­land, Zenneval­lei, Vlaamse Rand en Brussel

  Het belooft opnieuw een stralend weekend te worden met gelukkig minder hete temperaturen dan afgelopen weekend. Ideaal om er in eigen streek nog eens op uit te trekken. Traditiegetrouw tijdens de zomeravond valt er weer heel wat te beleven. Wij selecteren voor jou vijf tips uit het Pajottenland, de Zennevallei, de Vlaamse Rand en Brussel op 20 en 21 augustus.