Een van de grote namen op de affiche van de Stroppenconcerten: Metejoor.
Volledig scherm
Een van de grote namen op de affiche van de Stroppenconcerten: Metejoor. © VTM

Covergroepen, partybands en Vlaamse toppers op 23ste Stroppenconcerten: dit mag je acht weken lang verwachten op de Stroppenweide in Halle

HalleEindelijk! Na twee jaar is er opnieuw wekelijks muziek te horen op de Stroppenweide in Halle. De Stroppenconcerten maken acht weken lang de zomer in de stad compleet. Na een gedwongen coronapauze heeft de affiche niet aan kwaliteit ingeboet. Ontdek de nieuwigheden van de drieëntwintigste editie die op stapel staat.

 1. Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Elke week gaan onze journalisten op restaurant om jou de beste restotips van de hand te doen. Dat doen ze al een tijdje, en dus zorgt onze redactie voor een overzicht. We selecteerden zeven restaurants met buitenlandse invloeden waar je deze zomer kan langsgaan voor een lekkere hap. Zo ga je op wereldreis door Brussel, de Rand en het Pajottenland: van Spanje over Libanon tot in Japan.
 2. VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnismannen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”
  Play
  Halle

  VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnisman­nen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”

  We hebben met z'n allen ongetwijfeld al massa’s pakjes laten leveren door Bol.com. Ben je niet thuis? Dan laten ze het meestal op een veilige plek achter of mag je er nadien om bij het postkantoor. Maar in sommige gevallen laten ze het pakje gewoon voor de deur achter. Dan heb je pech wanneer het gestolen wordt... Wat is er erger dan dat? Wat dacht je hiervan: je pakje wordt opgehaald door de vuilnismannen die papier komen rondhalen.