Een werknemer van Colruyt vult de rekken in één van de winkels van de distributiegroep. (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Een werknemer van Colruyt vult de rekken in één van de winkels van de distributiegroep. (archiefbeeld) © Photo News

Colruyt spaart anderhalf uur rekken vullen per dag uit met nieuwe app: “Onze medewerkers zijn alvast heel enthousiast”

HalleDe rekkenvullers in de Colruyt in Halle hoeven niet meer te zoeken waar de oregano staat of op welke plaats de Saint-Emillon Grand Cru thuishoort. Dat doet voortaan een app voor hen. Het levert het personeel in de winkel een tijdswinst op van anderhalf uur per dag. “Dit maakt hun werk efficiënten en plezanter", verzekert regionaal directeur Rudi Dewulf.

 1. Van Popelier tot Chalet Robinson: deze 6 restaurants vieren de liefde met een valentijnsmenu in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Popelier tot Chalet Robinson: deze 6 restau­rants vieren de liefde met een valentijns­me­nu in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 14 februari vieren we valentijn. Veel koppels trekken er dan samen opuit voor een romantische tête-à-tête. Onze redactie zocht uit waar je in de week van valentijn kan proeven van een menu in thema in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Hof ter Imde tot ‘t Kummelshof: deze restaurants zetten de kers op jullie valentijnstaart.
 2. Infrabel voert onderhoudswerken uit
  Lot

  Infrabel voert onderhouds­wer­ken uit

  Infrabel voert deze maand onderhoudswerken uit ter hoogte van de Jozef Huysmanslaan in Beersel. De werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te garanderen. Ze vinden ’s nachts tussen 23.30 uur en 4.30 uur plaats en dat van 13 tot 17 februari. De machines kunnen geluidsoverlast veroorzaken en er zal ook werfverkeer in de buurt zijn. Ten slotte zal er ook werfverlichting branden. Meer info is te vinden op www.infrabel.be/nl/werven.