Christophe Day (45) en zijn vrouw Caroline Goevaerts (46) openden in Buizingen de hoevewinkel ’t Hoeveke.
Volledig scherm
Christophe Day (45) en zijn vrouw Caroline Goevaerts (46) openden in Buizingen de hoevewinkel ’t Hoeveke. © Bart Kerckhoven

Christophe en Caroline openen hoevewinkeltje op ouderlijke boerderij

BuizingenChristophe Day (45) en zijn vrouw Caroline Goevaerts (46) openden op de ouderlijke boerderij van Christophe in Buizingen de hoevewinkel ’t Hoeveke.

 1. Diabeteswerkgroep gaat digitaal: “Hopelijk dit najaar opnieuw echte activiteiten”
  Zennevallei

  Diabetes­werk­groep gaat digitaal: “Hopelijk dit najaar opnieuw echte activitei­ten”

  De Diabeteswerkgroep van de Zennevallei gaat digitaal. In coronatijden is het de enige manier om mensen te bereiken. Sinds begin dit jaar is er een Facebookpagina waar mensen met vragen terecht kunnen. De werkgroep, een initiatief van de huisartsen in de streek, is er voor diabetespatiënten en hun familie en iedereen die meer wil weten over de ziekte. “Normaal gezien organiseren we beweeg-, kook- en informatieve activiteiten voor de leden doorheen het jaar”, klinkt het bij de werkgroep. “Door de huidige maatregelen lukt dat niet en willen we iedereen iets laten bijleren over diabetes op een andere manier. Echt iedereen kan baat hebben bij de informatie die we verspreiden. Eigenlijk promoten we op een laagdrempelige manier een gezonde levensstijl.” De Diabeteswerkgroep hoopt vanaf september opnieuw echte activiteiten te organiseren. “Samenkomen met lotgenoten en gelijkgezinden geeft altijd een extra boost aan je motivatie”, aldus de werkgroep. Meer info op de Facebookpagina van de werkgroep.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!