Christelle met haar carnavalsbaby Emma.
Volledig scherm
PREMIUM
Christelle met haar carnavalsbaby Emma. © Joel Hoylaerts / Photonews

Christelle (40) bevalt in wagen van kleine Emma tijdens carnavalsfeest in Halle: “Ik ben opgegroeid op de boerderij. Dan kent een natuurlijke bevalling geen geheimen”

HalleTwee zware bevallingen had Christelle Janssens (40) uit Edingen al meegemaakt, maar wat haar vrijdag overkwam, tart toch alle verbeelding. Door de drukte van het carnavalsfeest in Halle raakte ze niet tijdig in het ziekenhuis, waardoor ze dan maar noodgedwongen in de wagen op de Edingsesteenweg moest bevallen. “Plots had ik Emma in mijn armen en kwamen de hulpdiensten toe. Ze was nochtans uitgerekend voor 1 april”, aldus de kersverse mama.

10 reacties

 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Vroeger was dat allemaal normaal ,werken tot de dag als je ging bevallen en de dag nadien kon kon je terug beginnen werken op de boerderij. En er was niks uit gerekend , moest je maar zelf ongeveer doen. Ik was zelf een zeven maander .
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Een vrouw met gezond boerenverstand kan met de situatie omgaan, terwijl vele anderen zouden panikeren of erger. Wat een sterke vrouw.
 • Paul Oosterlinck

  1 jaar geleden
  Een verhaal om nooit te vergeten en een mooie baby...
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Het is een grote zorg die je toch ook erg verrijkt, Wim Offermans. Eigenlijk is het een natuurlijke toestand om er wel te hebben. Met mate liefst.
 • katy vercauteren

  1 jaar geleden
  Je moet het maar doen.