Bram Boon, Eddy Wyns en Bruno Vandierendonck voor sportcomplex De Bres dat wordt ingericht als vaccinatiecentrum in Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram Boon, Eddy Wyns en Bruno Vandierendonck voor sportcomplex De Bres dat wordt ingericht als vaccinatiecentrum in Halle. © Bart Kerckhoven

Cafébazen aan de slag als vrijwilligers in vaccinatiecentrum: “We maken ons liever nuttig dan thuis te zitten”

HalleBram Boon, Bruno Vandierendonck en Eddy Wyns roepen hun collega’s in de horeca op om als vrijwilligers aan de slag te gaan in het vaccinatiecentrum in Halle. Ze geven zelf het goede voorbeeld met een positieve boodschap. “Hoe sneller iedereen gevaccineerd is, hoe sneller wij opnieuw aan de slag kunnen”, vertelt Bram Boon.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch