Cafébaas Bruno Vandierendonck aan het werk in oktober vorig jaar in café Vaantjesboer. Het is alweer een half jaar geleden dat hij pinten kon tappen voor de klanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafébaas Bruno Vandierendonck aan het werk in oktober vorig jaar in café Vaantjesboer. Het is alweer een half jaar geleden dat hij pinten kon tappen voor de klanten. © Bart Kerckhoven

Cafébaas Bruno Vandierendonck (Vaantjesboer) over de heropening: “Klaar om pinten te tappen maar bang afwachten tot 8 mei”

HalleCafébaas Bruno Vandierendonck van café Vaantjesboer in Halle wil niets liever dan op 8 mei opnieuw pinten tappen voor de klanten. “We zullen klaar zijn maar tegelijk ben ik er nog niet gerust in dat we dan open mogen gaan”, zegt Bruno.

 1. Cristiano Marques (Halle-Gooik) bleef tijdens corona altijd in België: “Ik heb het hier naar mijn zin”
  Futsal eerste nationale

  Cristiano Marques (Hal­le-Gooi­k) bleef tijdens corona altijd in België: “Ik heb het hier naar mijn zin”

  De opeenvolgende lockdowns zorgden ervoor dat de futsalcompetitie vroegtijdig geannuleerd werd. Veel buitenlanders keerden terug naar hun land of kozen voor een uitleenbeurt in een land waar de competitie wel mocht doorgaan. Cristiano Marques – kortweg Cristiano – is een van de grote uitzonderingen. De Portugees (24) bleef de voorbije maanden in Vlaanderen.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas