In de nieuwe Proxy Delhaize werden ook wat Halse knipoogjes in het interieur ingewerkt, zoals Carnaval Halle aan de kassa's.
Volledig scherm
In de nieuwe Proxy Delhaize werden ook wat Halse knipoogjes in het interieur ingewerkt, zoals Carnaval Halle aan de kassa's. © Bart Kerckhoven

Buurtsupermarkt viert negentigste verjaardag met forse uitbreiding: “Winkel is nu dubbel zo groot en amper twee weken gesloten geweest”

BuizingenDe familie Luyckfasseel zette met een forse uitbreiding van hun Proxy Delhaize in Buizingen de kers op de verjaardagstaart want de buurtsupermarkt bestaat negentig jaar. De winkel heropende deze week en wij stapten dit weekend binnen.

 1. Siebe Roesems trainde met Remco Evenepoel in Vlaamse Ardennen: “Hij haalt nu al een hoog niveau”
  Wielrennen

  Siebe Roesems trainde met Remco Evenepoel in Vlaamse Ardennen: “Hij haalt nu al een hoog niveau”

  De voorbije dagen ging Siebe Roesems (19) regelmatig de weg op in het gezelschap van Remco Evenepoel. Terwijl de prins van Schepdaal zich focust op de Ronde van Italië, zijn de doelen van Roesems omwille van corona spijtig genoeg veel minder duidelijk. De belofte uit Halle hoopt dat een herhaling van vorig seizoen kan vermeden worden. Toen vielen de meeste koersen voor hem weg.
 2. Enkel dure operatie kan rusthuismascotte Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelactie”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Halle

  Enkel dure operatie kan rusthuis­mas­cot­te Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelac­tie”

  Dwergpoedel Milo, dé ster van woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw raakte plots verlamd aan de achterpootjes. Enkel een operatie en een lange revalidatie kan hem redden. Die goede zorgen kosten een paar duizenden euro’s. Een bedrag dat baasje Lenka Van Roy (23) uit Halle niet meteen heeft. Daarom is er nu een steunactie opgestart.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?