In maart werden al funderingen geplaatst voor de bouw van één van de voetgangersbruggen langs de A8 in Halle maar burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) pleit nog steeds voor een volledige ondertunneling.
Volledig scherm
In maart werden al funderingen geplaatst voor de bouw van één van de voetgangersbruggen langs de A8 in Halle maar burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) pleit nog steeds voor een volledige ondertunneling. © Tom Vierendeels

Burgemeester Halle legt dossier van snelweg A8 opnieuw op tafel: “Ondertunneling essentieel voor goede doorstroming van verkeer in Halle”

HalleBurgemeester Marc Snoeck (Vooruit) heeft op de 11 juliviering in Halle zondag de Vlaamse overheid opnieuw opgeroepen om de snelweg A8 in Halle te ondertunnelen. Jaren geleden werd dat beloofd, maar de budgetten werden nadien geschrapt.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).