Jos, Frank en Karel Boon van brouwerij Boon in Lembeek.
Volledig scherm
Jos, Frank en Karel Boon van brouwerij Boon in Lembeek. © rv

Boon scoort met Oude Geuze Black Label Edition op Brussels Beer Challenge

LembeekBij brouwerij Boon in Lembeek werd nog maar eens geklonken op een goed resultaat tijdens een internationale wedstrijd.

 1. Harmonie en fanfare presenteren winterconcert vol filmmuziek
  Halle

  Harmonie en fanfare presente­ren wintercon­cert vol filmmuziek

  Na het concert met Günther Neefs bundelen de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia en de Koninklijke Sint-Martinusfanfare van Halle nog een keer de krachten. Dit keer staan ze samen op de planken voor een concert vol filmmuziek. James Bond, Kuifje, Tarzan en andere helden zijn van de partij. Voor de gelegenheid staan beide orkesten onder leiding van gastdirigent Jan Huysentruyt. Het concert vindt plaats op zaterdag 4 februari om 19.30 uur in CC ’t Vondel Halle. Tickets zijn verkrijgbaar voor 12 euro in voorverkoop via de muzikanten, Kaffee De Sleutel of via info@khhalle.be. Aan de kassa kost een kaart 15 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis genieten.
 2. “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTravel’
  PREMIUM
  Dilbeek

  “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTra­vel’

  “Kinderen moeten op reis vaak volgen wat de ouders doen, en daar wou ik verandering in brengen.” Aan het woord is Liesbeth Dupon (52) uit Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). Zij organiseert met KiddoTravel grote en kleine reizen op maat van jouw gezin. De onderneemster maakt nu kans op een Women Award van Unizo. We vroegen haar hoe ze haar bedrijf uit de grond stampte, wat de opties zoal zijn en wat zo'n reis juist kost. Want KiddoTravel is niet je doorsnee reisorganisatie.