Schepen van Bibliotheek Christophe Merckx (CD&V) en burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) openden vrijdagnamiddag officieel de boekentil aan het parkje in de Louis Vanbeverenstraat aan Beverberg.
Volledig scherm
Schepen van Bibliotheek Christophe Merckx (CD&V) en burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) openden vrijdagnamiddag officieel de boekentil aan het parkje in de Louis Vanbeverenstraat aan Beverberg. © Bart Kerckhoven

Boekentillen duiken op in Halle: “Kastjes zijn duurzaam en brengen mensen samen”

HalleSchepen van Bibliotheek Christophe Merckx (CD&V) en burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) openden vrijdagnamiddag officieel de boekentil aan het parkje in de Louis Vanbeverenstraat aan Beverberg. 

 1. Zelfs Sinterklaas ontsnapt niet aan PCR-test: in het spoor van de goedheiligman tijdens zijn intrede in Halle
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Zelfs Sinter­klaas ontsnapt niet aan PCR-test: in het spoor van de goedheilig­man tijdens zijn intrede in Halle

  Sinterklaas maakte zaterdag zijn intrede in Halle. Het evenement vond, een dag na het Overlegcomité, onder strenge veiligheidsmaatregelen plaats. Zo moest de sint een PCR-test ondergaan en konden de kinderen dit keer niet op schoot bij de goedheiligman. De pieten zorgden ervoor dat iedereen op een veilige afstand bleef. Wij haalden ons Covid Safe Ticket boven en pikten in op het Oudstrijdersplein.
 2. Oppositie kaart capaciteitsprobleem Hals verenigingsleven aan: “Eigen organisaties moeten uitwijken naar andere gemeenten”
  Halle

  Oppositie kaart capaci­teits­pro­bleem Hals vereni­gings­le­ven aan: “Eigen organisa­ties moeten uitwijken naar andere gemeenten”

  De cultuurverenigingen kunnen volgens gemeenteraadslid Eva Demesmaeker (N-VA) nauwelijks nog in ’t Vondel terecht wanneer ze iets organiseren. “Cultuur blijft in de kou staan in Halle”, aldus Demesmaeker. Burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) is het daar niet mee eens. “We hebben net meer dan 700.000 euro geïnvesteerd in het cultureel centrum”, zegt hij.