Het stadsbestuur en de leden van de kerkfabriek in de Sint-Rochuskerk die nu ook binnen gerestaureerd wordt.
Volledig scherm
Het stadsbestuur en de leden van de kerkfabriek in de Sint-Rochuskerk die nu ook binnen gerestaureerd wordt. © Bart Kerckhoven

Binnenrestauratie Sint-Rochuskerk kan van start gaan: “Uniek interbelluminterieur wordt in ere hersteld”

HalleVolgende maand start de grote restauratie van de betonnen Sint-Rochuskerk in Halle. Die zal meer dan 2,2 miljoen euro kosten. Het beschermd monument zal na de werken ook voor andere evenementen gebruikt worden. 

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Oud-leerkrachten Onze-Lieve-Vrouwecollege verzamelen voor gezellige reünie in Halle
  Halle

  Oud-leerkrach­ten On­ze-Lie­ve-Vrouwecol­le­ge verzamelen voor gezellige reünie in Halle

  De oud-leerkrachten van het Onze-Lieve-Vrouwecollege in Halle verzamelden opnieuw voor een gezellige reünie in café de Sleutel. Door de coronacrisis kon de bijeenkomst vorig jaar niet plaatsvinden. Meer dan veertig collega’s van de school die in 2005 fusioneerde met het Heilig Hartinstituut tot het Heilig Hart&College praatten bij in het café en haalden herinneringen op aan de jaren die ze voor de klas stonden in het college. Het was alweer de veertiende keer dat de ‘collégiens’ samenkwamen.