We mochten even binnenkijken in Vloei-Bar, de nieuwe bar van sommelier Andy De Brouwer in Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
We mochten even binnenkijken in Vloei-Bar, de nieuwe bar van sommelier Andy De Brouwer in Halle. © Bart Kerckhoven

Binnenkijken in Vloei-Bar, het nieuwe project van sommelier Andy De Brouwer: “Een clash tussen stijlen en contrasten, daar hou ik van”

HalleGooi ‘Peaky Blinders’, de Britse pubsfeer en de cocktailscene van een eeuw geleden in de shaker, goed schudden en je krijgt… Vloei-Bar. Sommelier Andy De Brouwer verklapt waar hij de inspiratie haalde voor zijn unieke bar, die zaterdag opent in hartje Halle.

  1. Politie betrapt in één week tijd vijf fietsdieven in Halle
    Halle

    Politie betrapt in één week tijd vijf fietsdie­ven in Halle

    De mensen van de politiezone Zennevallei hebben in een week tijd liefst vijf fietsdieven betrapt. Een getuige zag woensdagochtend twee verdachten aan de fietsenstalling in de buurt van Hallebad en belde meteen de politie. Verschillende patrouilles kwamen ter plaatse om het duo terug te vinden. Ter hoogte van de Vandenpeereboomstraat werden dan twee jonge mannen opgemerkt met een fiets in de hand. “De persoon met de fiets in de hand fietste weg”, aldus de politie. “De andere bleef stilstaan. Eén inspecteur stapte uit zijn dienstvoertuig om de man tegen te houden. De andere inspecteur volgde de persoon op de fiets met het voertuig en kon die ook tegenhouden. Het ging om twee minderjarigen.” Opvallend: het duo probeerde net de gestolen fiets te verkopen aan een inwoner van de straat. Op maandag werd al een eerste fietsdief opgepakt nadat die gespot werd door de politie in de Parklaan. Die verzette zich nog bij zijn arrestatie maar kon nadien toch opgepakt worden. En ook dinsdag werden nog eens twee verdachten ingerekend.