De mensen van 1500cc en Villa Basta ontvingen vrijdagavond de eerste bezoekers in STEK langs de Brusselsesteenweg in Halle.
Volledig scherm
De mensen van 1500cc en Villa Basta ontvingen vrijdagavond de eerste bezoekers in STEK langs de Brusselsesteenweg in Halle. © Bart Kerckhoven

Binnenkijken in STEK: het nieuwe project van 1500cc en Villa Basta

HalleDe mensen van 1500cc en Villa Basta ontvingen vrijdagavond de eerste bezoekers van STEK. De organisaties maken er een specialiteit van om in leegstaande gebouwen tijdelijke socioculturele projecten uit de grond te stampen. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).