Het bidprentje van Paul Severs werd dinsdag uitgedeeld op de uitvaart van de zanger, maar wordt nu al doorverkocht op internet.
Volledig scherm
Het bidprentje van Paul Severs werd dinsdag uitgedeeld op de uitvaart van de zanger, maar wordt nu al doorverkocht op internet. © Joel Hoylaerts / Photonews

Bidprentjes van Paul Severs worden nu al te koop aangeboden op het internet

De bidprentjes die op de afscheidsplechtigheid voor Paul Severs dinsdag werden uitgedeeld blijken erg in trek bij verzamelaars en worden zelfs al verkocht via internet.

16 reacties

 • Marc Van Liefferinge

  2 jaar geleden
  Gewoon respectloos!!
 • Stefaan Smit

  2 jaar geleden
  Echt een schande en een blaam voor genealogen die de bidprentjes enkel verzamelen voor hun eigen stamboom. Laat die geldwolven aub stikken met hun prentjes.
 • eddy verhas

  2 jaar geleden
  Waarom eigenlijk bidprentjes???
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Triestige,zielige mensen....
 • Ingrid De Kerpel

  2 jaar geleden
  Kwestie van vraag en aanbod, als er geen mensen zijn die dit willen kopen zullen er ook geen 'lijkenpikkers' zijn die dit verkopen.
 1. N-VA vraagt bijstand van federale agenten voor illegale raves in kanaalzone van de Zennevallei: “Locatie is een blinde vlek”
  Zennevallei

  N-VA vraagt bijstand van federale agenten voor illegale raves in kanaalzone van de Zenneval­lei: “Locatie is een blinde vlek”

  De grote illegale raves in onder meer Drogenbos en Ruisbroek hebben geleid tot een vraag in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Kamerlid Sigrid Goethals (N-VA) vroeg Annelies Verlinden (CD&V), minister van Binnenlandse Zaken, om de lokale politiezones in de kanaalzone van de Zennevallei te ondersteunen met federale agenten. Volgende week staat een overleg gepland om de situatie in kaart te brengen.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt