Dem's Fashion is gesloten nu het faillissement werd uitgesproken.
Volledig scherm
PREMIUM
Dem's Fashion is gesloten nu het faillissement werd uitgesproken. © Mozkito

Bekende kledingzaak Dem’s Fashion failliet verklaard: “Dat zó’n winkel de deuren sluit is echt wel schrikken”

De bekende kledingzaak Dem’s Fashion in de Basiliekstraat is failliet verklaard. Zo verdwijnt één van de oudste en de bekendste winkels in het centrum van Halle. Er is nu een curator aangesteld die het faillissement moet afhandelen. “Dat een winkel als Dem’s Fashion plots sluit is echt wel schrikken”, reageert schepen van Lokale Economie Johan Servé (Sp.a).

4 reacties

 • linda mertens

  2 jaar geleden
  Groot gelijk Vandergucht. Ik blijf ook uit Halle weg omwille van de parkeersproblematiek.
 • Chantal Brison

  2 jaar geleden
  Heeeeeel goed gezegd
 • JP Vandergucht

  2 jaar geleden
  De intellectuele leden van het college moeten misschien eens nadenken of ze niet medeverantwoordelijk zijn voor deze teloorgang verkeerscirculatie plan parkeergelegenheid dure parkeergelegenheid enz mensen uit groot Beersel groot Sint Pieters Leeuw groot Pepingen blijven weg om deze redenen maar zo ver hebben ze nog niet nagedacht blijkbaar
 • Jan De Greef

  2 jaar geleden
  De schepen van lokale economie die verschiet? Allé gij! Hebben de gemeenteraadsleden nog altijd niet door dat de teloorgang van de handelszaken in Halle werd ingezet met de heraanleg van de Basiliekstraat en omgeving? En wat met het huidige verkeersplan dat auto’s weert? Moesten de gemeenteraadsleden hun komiskes doen in ‘t stad zouden hun voeling met de commerçantes niet verliezen. De enige handelszaken waar ze binnen gaan zijn de café ‘s.
 1. Carnavalsvereniging rouwt om erevoorzitter Pol Pauwels (87): “Hij maakte van Orde van Senioren hechte groep”
  PREMIUM
  Halle

  Carnavals­ver­e­ni­ging rouwt om erevoorzit­ter Pol Pauwels (87): “Hij maakte van Orde van Senioren hechte groep”

  De Orde van Senioren rouwt om het overlijden van erevoorzitter Pol Pauwels (87). Elf jaar lang was hij voorzitter van de carnavalsvereniging in Halle. Hij liet een frisse wind waaien door de organisatie en maakte er een hechte groep van. “Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de jarenlange, fantatastische samenwerking en de vriendschap die ik van hem gekregen heb”, vertelt opvolger Ghislain Debast.
 2. Opgesplitste duplexen in Halle blijken onvergund: “We blijven achter met onverkoopbare appartementen”
  PREMIUM
  Halle

  Opgesplits­te duplexen in Halle blijken onvergund: “We blijven achter met onverkoop­ba­re appartemen­ten”

  Vier appartementen in Essenbeek blijken eigenlijk illegaal te zijn nadat duidelijk werd dat jaren geleden de akte gewijzigd werd. De huidige eigenaars waren niet op de hoogte en vragen dat de stad de situatie regulariseert. “Want wie gaat nu een illegaal appartement kopen?”, vraagt één van de getroffen eigenaars zich af. Volgens burgemeester Marc Snoeck (Vooruit) is een regularisatie onmogelijk.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!