Christine Verhulst van de bekende babyspeciaalzaak Babycenter Halle opende in Nijvel een nieuwe winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Christine Verhulst van de bekende babyspeciaalzaak Babycenter Halle opende in Nijvel een nieuwe winkel. © Bart Kerckhoven

Babycenter Halle trekt de Waalse grens over met nieuwe vestiging in Nijvel: “De toekomst is hier rooskleurig”

HalleChristine Verhulst (49) van de bekende babyspeciaalzaak Babycenter Halle verrast iedereen door een winkel in Nijvel te openen. Wij trokken deze week naar de Waalse stad voor een bezoekje aan de nieuwe vestiging. “Dit is een droom die ik al jaren koesterde”, vertelt de voormalige voorzitster van de Verenigde Handelaars Halle die ons vertelt waarom ze naar Wallonië trok.

 1. Voor het eerst in zeven maanden weer zweten en puffen in Crossfit On The Road: “Extra regeltjes nemen we er met plezier bij”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Voor het eerst in zeven maanden weer zweten en puffen in Crossfit On The Road: “Extra regeltjes nemen we er met plezier bij”

  Niets houdt Carine Sermon en Werner Destrijcker tegen om hun fitnesszaak Crossfit On The Road in Halle te heropenen. Zelfs een ondergelopen trainingszaal niet. De eerste groepsles indoor in zeven maanden tijd is meteen volgeboekt. Ontsmettingsspray is altijd in de buurt en de luchtkwaliteit wordt voortdurend gemeten. “We zullen bewijzen dat iedereen hier veilig kan sporten”, zegt Carine wanneer we de eerste groepsles meepikken.