Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle organiseerde deze week voor het eerst de Memorial Henri Lenoir met verschillende wedstrijden op het programma.
Volledig scherm
Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle organiseerde deze week voor het eerst de Memorial Henri Lenoir met verschillende wedstrijden op het programma. © rv

Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle eert overleden atleet met eigen memorial

HalleAtletiekclub Olympic Essenbeek Halle organiseerde deze week voor het eerst de Memorial Henri Lenoir. De straffe senior overleed een jaar geleden.

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Smaakthalte Brabant laat proeven van lekkers in Halle

  Smaakthal­te Brabant laat proeven van lekkers in Halle

  Lekkerbekken blokkeren best al 11 september in hun agenda. Toerisme Vlaams-Brabant en de toeristische dienst Visit Halle organiseren een streekproductenmarkt. ‘Smaakhalte Brabant’ op het Joseph Possozplein in Halle vindt plaats op zondag 11 september van 11 uur tot 18 uur. Toeristen en inwoners kunnen deze dag kennis maken met de streekproducten van Vlaams-Brabant. Proeven staat centraal en er zal ook de mogelijkheid zijn om de producten aan te kopen. De markt is gratis toegankelijk voor iedereen. Stad Halle organiseert demarkt in samenwerking met en de steun van Straffe Streek.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Ambtenaren krijgen versterking om waslijst aan bouwmisdrijven te onderzoeken: “We lossen het beter zelf op dan te wachten op het gerecht”
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode

  Ambtenaren krijgen verster­king om waslijst aan bouwmis­drij­ven te onderzoe­ken: “We lossen het beter zelf op dan te wachten op het gerecht”

  De voortuin vol klinkers leggen of een boom kappen zonder vergunning? Voortaan zal je de ambtenaren niet meer kunnen afschepen wanneer je betrapt wordt in Sint-Genesius-Rode. Schepen Philippe De Vleeschouwer (IC-GB) is het beu dat alle tijd en energie in die dossiers kruipt en dus komt er versterking van buitenaf.