Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, vorig jaar bij één van de ruimtetuigen die hij bouwde met trampolinebuizen.
Volledig scherm
Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, vorig jaar bij één van de ruimtetuigen die hij bouwde met trampolinebuizen. © Mozkito

Artiest haalt weggewaaide trampolines op om kunstwerk te bouwen

De Halse kunstenaar Capitain Etienne Beaucoup lanceert een oproep na de doortocht van storm Ciara. Het alter ego van Steven Lots wil namelijk weggewaaide en beschadigde trampolines ophalen om er een kunstwerk van te maken.

1 reactie

 • Omri Dedier

  1 jaar geleden
  Oja storm komt dan laten we lekker onze trampoline a.k.a parachute gewoon buiten staan wat denkt ge dat er gaat gebeuren de lijne staat ook dag en nacht buiten maar zit wel veilig in de grond.
 1. Siebe Roesems trainde met Remco Evenepoel in Vlaamse Ardennen: “Hij haalt nu al een hoog niveau”
  Wielrennen

  Siebe Roesems trainde met Remco Evenepoel in Vlaamse Ardennen: “Hij haalt nu al een hoog niveau”

  De voorbije dagen ging Siebe Roesems (19) regelmatig de weg op in het gezelschap van Remco Evenepoel. Terwijl de prins van Schepdaal zich focust op de Ronde van Italië, zijn de doelen van Roesems omwille van corona spijtig genoeg veel minder duidelijk. De belofte uit Halle hoopt dat een herhaling van vorig seizoen kan vermeden worden. Toen vielen de meeste koersen voor hem weg.
 2. Jimmy helpt rolstoelgebruikers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”
  PREMIUM
  Halle

  Jimmy helpt rolstoelge­brui­kers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”

  Rolstoelhulpmiddelenspecialist Jimmy Verstraete (34) is verhuisd naar een nieuwe winkel in Halle. Hij helpt mensen met een beperking al enkele jaren letterlijk op weg. En ook in coronatijden raadt hij lotgenoten aan om zich niet op te sluiten thuis. “Binnenblijven uit schrik voor het virus heeft geen zin”, zegt hij. “Corona is net een reden om vaker buiten te komen.”
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief