Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © rv/stad Halle

Afgeschreven voertuigen van de stad worden voortaan gerecycleerd

HalleVoertuigen van de stad Halle die afgeschreven zijn voor de dienst worden voortaan gerecycleerd in plaats van verkocht.

 1. Navigate Youth kan verder gezet worden in 2023
  Beersel

  Navigate Youth kan verder gezet worden in 2023

  De gemeente Beersel gaat ook dit jaar door met het project ‘Navigate Youth. Zo wil men nieuwe inwoners van buitenlandse herkomst tussen 3 en 18 jaar wegwijs maken binnen het lokaal vrijetijdsaanbod zodat ze zich op termijn aansluiten bij Beerselse verenigingen en bij de sportclubs. Op 29 januari 2020 keurde de gemeenteraad daarvoor al een samenwerkingsovereenkomst met vzw PIN goed. De samenwerkingsoverkeenkomst is nu geactualiseerd zodat de komende maanden een projectmedewerker van vzw PIN aan de slag kan om alles verder uit te rollen.
 1. Isabel Lowyck (49) start als nieuwe directeur van het Kasteel van Gaasbeek: “Het kasteel opnieuw uitbouwen tot een eigentijdse en boeiende plek”
  Lennik

  Isabel Lowyck (49) start als nieuwe directeur van het Kasteel van Gaasbeek: “Het kasteel opnieuw uitbouwen tot een eigentijd­se en boeiende plek”

  Aan de vooravond van de heropening van het Kasteel van Gaasbeek start Isabel Lowyck (49) als nieuwe directeur. Daarvoor werkte ze voor musea als M Leuven en Museum Kunst & Geschiedenis, maar ook voor verschillende organisaties als Belgian National Orchestra en Guide-ID. Ze wil het tentoonstellingsbeleid van het kasteel verderzetten en thema’s als duurzaamheid en inclusie in de toekomst een belangrijkere rol geven.