Sanjoy Vanderhaegen vrijdagochtend voor het stadhuis van Halle.
Volledig scherm
Sanjoy Vanderhaegen vrijdagochtend voor het stadhuis van Halle. © Bart Kerckhoven

Aannemer Sanjoy lanceerde oproep applausactie voor handelaars: “We tonen vandaag onze solidariteit”

HalleNiet alleen handelaars daagden vanochtend op aan het stadhuis in Halle voor het overleg met het schepencollege. Ook verschillende Hallenaren waren van de partij om hen te steunen. Sanjoy Vanderhaegen lanceerde deze week de oproep op Facebook om voor hen te applaudisseren.

 1. Inval bij verschillende bedrijven langs de Bergensesteenweg
  Sint-Pieters-Leeuw

  Inval bij verschil­len­de bedrijven langs de Bergense­steen­weg

  Lokale en federale zijn samen met verschillende andere diensten en de brandweer binnengevallen op een bedrijventerrein in Sint-Pieters-Leeuw. Er werd gecontroleerd op onder meer brandveiligheid, illegale tewerkstelling en de sociale wetgeving. Er werden tal van inbreuken vastgesteld, illegalen aangetroffen en onveilige situaties aangetroffen. De verschillende overheden bekijken nu verder water met de site moet gebeuren.
 2. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.