Anke Gevers runt vandaag een online koekjesbedrijf 'Chip & Drip' samen met haar vriend James.
Volledig scherm
PREMIUM
Anke Gevers runt vandaag een online koekjesbedrijf 'Chip & Drip' samen met haar vriend James. © Karolien Coenen

Voormalig taekwondo-kampioene Anke Gevers (20) runt succesvol koekjesbedrijf: “Doorzettingsvermogen gekweekt dankzij sport”

HalenDrie jaar geleden pronkte Anke Gevers (20) uit Zelem nog met een bronzen medaille op het EK U21 in het taekwondo, vandaag runt ze samen met haar vriend James het online koekjesbedrijf ‘Chip & Drip’. Een opvallende carrièreswitch voor de PXL-studente Marketing. “Dankzij corona gaat het heel goed met mijn hobbyproject. In december waren er zelfs zoveel bestellingen dat we over onze capaciteit zijn gegaan”, glundert de jonge onderneemster.

 1. Van zingen en dansen tot acteren: Hasseltse jongeren kunnen komende zomer musicalkamp beleven
  Hasselt

  Van zingen en dansen tot acteren: Hasseltse jongeren kunnen komende zomer musical­kamp beleven

  Komende zomer kunnen Hasseltse jongeren tussen 6 en 12 jaar op de school Level X van een avontuurlijk musicalkamp genieten. Daar krijgen ze dankzij The Musical Academy en Yes Events een week lang een musicalworkshop van professionele docenten in de ochtend, om zich in de namiddag uit te leven in speelse activiteiten. “Ervaring is niet nodig, wél een stevige portie goesting in zingen, dansen en acteren”, aldus docente bij The Musical Academy en actrice Ilse La Monaca.
 2. Ook Diestenaren zullen inkom moeten betalen voor zwembad De Halve Maan: “Net nu staycation gepromoot wordt. Onbegrijpelijk”
  PREMIUM
  Diest

  Ook Diestena­ren zullen inkom moeten betalen voor zwembad De Halve Maan: “Net nu staycation gepromoot wordt. Onbegrijpe­lijk”

  De oppositiepartijen in Diest zijn niet te spreken over het voorstel dat op 18 maart op tafel ligt tijdens de zitting van de provincieraad waarbij Diestenaren vanaf 1 mei inkom zouden moeten betalen voor het openluchtzwembad op het provinciaal domein De Halve Maan. “Dat ze daar uitgerekend nu, in volle coronacrisis, mee afkomen begrijp ik echt niet”, zegt Sp.a-provincieraadslid Marc Florquin uit Diest.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'