Cliff Haerden bouwt voor zijn zoon Linus een autosimulator in de slaapkamer.
Volledig scherm
Cliff Haerden bouwt voor zijn zoon Linus een autosimulator in de slaapkamer. © Borgerhoff

Vader bouwt wagen om tot simulator in slaapkamer van tienerzoon: “Handig om te leren autorijden, maar ook goed voor zijn studies”

Loksbergen“Hoe hou ik mijn kinderen bezig tijdens de lockdown?” Het is een vraag die heel wat ouders in Vlaanderen zich dezer dagen stellen. Cliff Haerden (39) uit Loksbergen heeft daar alvast een opmerkelijk antwoord op gevonden. Hij bouwde de afgelopen weken een oude wagen om tot autosimulator in de slaapkamer van zijn zoon Linus (14). “Zo tonen we dat de lockdown niet per se verloren tijd moet zijn”, lacht de fiere IT’er.

 1. Inbrekers aan de haal met gouden trouwring van overleden echtgenote van Louis (92): “Kans om die terug te vinden is klein, maar je weet nooit”
  PREMIUM
  Diest

  Inbrekers aan de haal met gouden trouwring van overleden echtgenote van Louis (92): “Kans om die terug te vinden is klein, maar je weet nooit”

  Louis Mons leeft op zijn 92ste nog helemaal zelfstandig in zijn woning aan de Diestsebaan in Schaffen, nadat hij vier jaar geleden zijn echtgenote Alice (84) had verloren. Toen Louis dinsdag na het boodschappen doen weer thuis kwam, merkte hij op dat er ingebroken was. De dieven gingen ervandoor met de gouden trouwring van zijn echtgenote. “Mogelijk zijn er nog andere spullen weg, maar dat is niet zo belangrijk. Die trouwring was een herinnering aan Alice.”
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"